måndag 19 oktober 2009

Snygg blogg?

Tänk om man kunde fixa till sin blogg lite så att den blev lite snyggare. Mallarna i Blogger är ju inte de roligaste. Någon som kan tipsa om något som piggar upp?

5 kommentarer:

  1. Jag håller med om att mallarna på Blogger inte är sådär hemskt inspirerande att välja :) När jag bloggade där så hade jag samma mall som den här som du har, och jag ville så gärna göra något eget. Det var till största delen därför som jag flyttade till blogg.se, eftersom jag förstod deras stilmallar bättre, så att jag kunde göra egna designer :D

    MVH /Erica Pettersson

    SvaraRadera
  2. Jag googlade och hittade (gratis) mallar som passar för blogspot. Dvs som privatpersoner programmerat och lagt ut. Det är så jag hittade min. Ville även ha tre kolumner och de med tre kolumner som var "färdiga" i blogspot gillade jag inte lika mycket. Men de kan ha kommit med något nytt nu kanske. Du kan ju också experimentera en hel del med typsnitt och färg när du väl valt en mall så ibland kan du göra det roligare än det ser ut från början i mallen.

    SvaraRadera
  3. I början tog jag den färdiga mall som jag tyckte var finast på blogg.se. Jag kunde ingenting alls när jag började! Men jag hittade en hjälpblogg och genom den har jag lärt mig massor. Min fjortonåring är inte lika feg som jag och hon har tordats prova sig fram mer, och sen har hon visat mig. Jag tror det gäller att få lite koll på koderna och vad de innebär. Jag kollade också igenom en massa bloggar och när jag hittade en jag tyckte var extra fin frågade jag personen i fråga hur hon hade gjort.
    Hälsningar Lotta

    SvaraRadera
  4. Jag har trollat mest med färg, typsnitt och bilder i min blogg... har samma mall som du.

    SvaraRadera