måndag 17 december 2012

Veckan som gick - på Instagram

Sedan jag blev med Instagram hamnar inte lika många foton här på bloggen. Jag tror att har bloggat om saker, men så har jag inte det :)
Men nu har jag sett att flera bloggare lägger ut en Instagram-sammanfattning. Smart!

Det blir veckan i omvänd ordning.


.
Översta raden: söndagens utflykt till Tutankhamun-utställningen på Malmömässan, dotterns egendesignade pepparkakshus, snögubbe i tomtelandskapet på Emporia, pepparkakshus som orsakade blåsor på både fingrar och läpp - men fint blev det.
 
Nedersta raden: julklappsinslagning, fina luciadockor den 13 december, konstutställning på Malmö Moderna följt av middag med kollegorna på tisdagskvällen, julshopping i Köpenhamn förra måndagen.


6 kommentarer:

 1. Instagram är roligt och enkelt så jag förstår dig!

  SvaraRadera
 2. Hur var Tutankhamun-utställningen? Är det något för barn? Gibson har sett reklam om den på tv, och tycker att det ser spännande ut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, den var bra. Kanske bättre för lite större barn, men det fanns en barnversion av "audioguden" till barnen. Det var en slags "snitslad bana" med ett par introfilmer och sedan själva utställninge. Lilla T tyckte att det var fint med allt guld, men tröttnade sedan i slutet när det var fullt med småsaker.

   Radera
 3. Jag borde också göra en sådan här sammanfattning! Påbörjade ett Sommar med Instagram-inlägg men det blev aldrig av att jag publicerade.

  SvaraRadera