tisdag 18 juni 2013

Stolt

Vi är så stolta över lilla T. Mest hela tiden faktiskt, men speciellt idag när hon har varit på 5-årskontroll. Hon klarade alla moment galant - att rita ett självporträtt, att skriva sitt namn, att räkna till tio (och tjugo), att gå balansgång, att hoppa på ett ben och några andra motoriska övningar. Hon tog dessutom sin spruta utan ett pip och fick både en glittrig plastödla och en "tatuering" som välförtjänt belöning.

Numera väger hon 19,4 kilo (prick på medelkurvan) och är 115,5 cm lång (en kurva över medel). Vår fina unge!

Efter kontrollen och sprutan fixade vi lite myspicknick i en närbelägen park där det också finns en plaskdamm. Det passade perfekt den här fantastiskt fina sommardagen.

4 kommentarer:

 1. Å vad fint! Hurra för Lilla T! Vi ska på E's 5-årskoll nu på torsdag. Vad mycket de kollar i Sverige. Här är det mest syn och hörsel. Och så frågar de föräldrarna om barnen kan ditt eller datt. Men sådant KAN folk ju ljuga om antar jag. Å andra sidan så ser väl läkarna om ett barn verkar vara "normalutvecklat". Nu när de är såhär pass stora är det ju enklare eftersom läkarna kan prata med barnen direkt och jag gissar avläsa hur barnen svarar och reagerar.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)
   Hoppas allt gick bra på er kontroll.
   Kram!

   Radera
 2. Stora tjejen ... Glittriga ödlor kanske är standard på bvc i Skåne. Vi har också några hemma.

  SvaraRadera