fredag 14 juni 2013

Tips: Legoland

Legoland är väl ett resmål som inte egentligen behöver någon närmare presentation, men riktigt kul är det om man har barn - och annars också faktiskt. Maken och jag har varit där en gång utan barn också ;)
När jag satt och bläddrade bland bilder kom jag på att jag nog inte bloggade något om vårt besök förra sommaren.

Vi åkte i början av augusti, och för att kunna besöka parken med våra danska vänner som inte hade semester, fick vi lov att göra det på en lördag. Som "tur" var, var det en lite småregning dag, så det var inte galet mycket folk. Vi hade köpt biljetter i förväg och hade några kuponger på påsarna till Pågens kanelgifflar (vet inte om de har det den här sommaren) som gav barnen fri entré. Så på det stora hela gick det smidigt att komma in och det var bara på några ställen vi fick köa riktigt länge.
Nu hade vi turen också att kunna bo hos vännerna, men vi har kompisar som bott Legolands egna hotell och det var tydligen väldigt bra och barnvänligt. Kanske inte det billigaste alternativet, men det går att hitta bra erbjudanden t.ex. via ICA-kortet.

Vi åker gärna dit om något år igen, när barnen är stora nog att få åka alla attraktioner.Duploland - här hängde vi en hel del med lilla N


 
Somliga blev trötta ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar