torsdag 15 augusti 2013

Byxshopping med muta

bild från lindex.se
Vi har en liten tjej här som inte tycker om att ha på sig byxor. Om hon fick som hon ville skulle hon gå i klänning alltid. Men det blir ju lite kallt framåt hösten. Hon kan övertalas att ha på sig tights och det kan ju vara OK, men de håller inte så bra för lekplatslek. Jag vet inte hur många par tights som har gått åt!
Hon vill absolut inte ha jeans, som  jag annars tycker är både tufft och praktiskt. Nu gör vi ett försök med ett par mjuka, mjuka manchesterbyxor, som hon fick vara med och välja, och ser om de kan gå hem.  Mutan då? Ja, ett gäng glitterhårspännen fick ingå för att få klädshoppingen lite mer intressant.

4 kommentarer:

 1. Fina! Kan man inte övertala henne att dra på ett par överdragsbyxor ovanpå när hon ska leka ute? Vi är storkunder av Kapp-Ahls stretchiga smala byxor med resår i midjan. De är nästan som tights men håller lite bättre, och finns i många olika färger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får jag kanske testa ett par av dem också. Överdragsbyxor brukar det bli när det är lite blött, men det kan ju kännas lite för varmt andra dagar.

   Radera
 2. Haha! Här går INTE jeans alls. Leggings, kjol eller klänning. E har nog inte haft "riktiga" byxor sedan hon var typ 1,5 och vi satte på henne det utan att hon kunde protestera. Just på vintern är det jobbigt tycker jag för tunna leggings är ju jättekallt. Men då har vi kört överdragsbyxor. Fleece och ibland även thermobrallor om det är riktigt kallt. Det gillar hon inte alls men vi är ytterst dumma föräldrar ibland.... ;-)
  Du jag har mailat dig! Vill ha din adress för vi har en sak vi vill skicka till Stora T. Och det är INTE byxor. Lovar! ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är vi elaka som vill att våra barn ska vara varma ;)

   Oj, spännande med en sak till lilla T. Tack. Jag har skickat adressen.
   Kram!

   Radera