onsdag 7 oktober 2009

Temavecka hos Tankebubblor: gul-lila

Nästa färgkombination ut i Nillas temavecka om komplementfärger är: gul-lila.

Jag tänkte omedelbart på ett visst varumärke. Kan ni gissa vilket?



Lila och gult kanske den fulaste färgkombinationen jag kan tänka mig faktiskt, men varumärket jag fotograferat har faktiskt poppat till sig lite och det här ser ju inte sååå illa ut ;)

Nästa uppsättning färger kommer på torsdag. Då är det blå-orange som gäller.

6 kommentarer:

  1. Visst vet jag vilket varumärke! Gott! Snygg bild blev det ju. Snart är det dags för morgonkaffet och morgontidningen, men nuförtiden så bloggar man en stund innan frukost.......Ha en fin dag! /Anette
    Ps. den där kaffesorten får mig mest att tänka på ett "otrevligt" hockeylag Färjestad, som spelar i en arena som heter som kaffet......här i huset är det ju HV som gäller ;-)

    SvaraRadera
  2. När jag var i tonåren älskade jag denna färgkombo :-) Fast kaffe har jag aldrig gillat...
    OBS! blå-orange kommer redan imorgon torsdag!

    SvaraRadera
  3. Kan det vara det där kaffemärket som jag faktiskt aldrig dricker!? :-)

    Det är två ganska häftiga färger att kombinera, får man ju iallafall säga. Inte snyggt, men effektivt!? :-)

    SvaraRadera
  4. Härlig bild och vad fiffig du var som kom just det varumärket!

    SvaraRadera
  5. Anette - jag vet faktiskt inte om kaffet är gott, men nu har jag ju ett paket hemma att testa med. Här i Skåne dricker man ju Zoegas. Ha det bra!

    Nilla - aha, var det på det glada 80-talet då?

    AnnaKK - jag har vad jag vet heller aldrig smakat det. Ja, kontrasten mellan färgena är slående faktiskt. Men inte så snyggt ;)

    Vicke - det var det absolut första jag tänkte på!

    SvaraRadera
  6. Jag skulle handla kaffe idag och hade funderat på om jag skulle plocka upp kameran ur handväskan men jag tänkte att det kanske skulle se lite skumt ut att stå där och fota... Och så anade jag ju att en eller flera skulle ha kommit på samma idé redan, och så var det ju.

    Det är inte den sort som jag köper i vanliga fall (annars kunde jag köpt ett paket och fotat hemma i lugn och ro) så om jag inte hade stått där vid "lila-hyllan" idag så skulle jag inte ha haft en aning om vad det var du fotat... Håller med om att färgerna inte är de vackraste i kombination (utom möjligen på påskfjädrar) men det blev ju en bra bild, jag tror kameran gillade färgerna även om inte vi gör det :-)

    SvaraRadera