måndag 16 april 2012

Mysiga saker just nu

Att linda in lille N i en filt och ta med vällingen ut i kvällssolen på balkongen. Barnet äter koncentrerat. Mamman snusar på hans huvud.

Att bädda ner barnen i varsin vagn och gå på kvällspromenad hela familjen. Barnen somnar sött. Föräldrarna småpratar om ditt och datt.

8 kommentarer:

 1. Ååå det låter ååå mysigt!! :-)
  Men måste fråga en sak: Om lilla T somnar i vagnen hur gör ni sedan när ni kommer hem igen? Flyttar ni henne direkt från vagnen till sängen (har hon pyjamas på sig och är färdig för natten?) eller väcker ni henne och så somnar hon om lite senare hemma?
  Jag är lite nyfiken för om E skulle somna på kvällen i vagnen skulle hon aldrig somna hemma igen före klockan 2 på natten tror jag.... ;-)
  Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Ja, vi gör henne helt klar för natten med pyjamas och borstade tänder. Sedan lindar vi in henne i varma filtar i sulkyn (som går att fälla i liggläge). Då behöver man inte krångla av henne några ytterkläder sedan. Det har gått fint att lyfta över henne från vagnen till sängen.

  SvaraRadera
 3. Låter supermysigt! Tänkte på det igår kväll när vi tog kvällspromenaden med hunden tillsammans här hemma. När Krabaten kommer blir det en lite bökigare procedur varje gång man ska ut, men mysfaktorn är inte att förglömma och det påminde ditt inlägg om! Härliga vår, underbara sommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni kommer att få det superhärligt!

   Radera
 4. Det lät verkligen mysigt! Vi har nog inte riktigt haft det så varmt än dock, förutom för en månad sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är de inte supervarmt heller, men med mysiga filtar fungerar det.

   Radera
 5. Åh vad härligt. Jag längtar verkligen till varmare väder. Efter söndagens finväder har vi det grått och kallt igen :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu måste väl snart våren komma på riktigt!

   Radera