söndag 1 juli 2012

Bilder från barnkalaset

Lilla T hade sitt första riktiga barnkalas några dagar innan 4-årsdagen. Anspänningen och förväntan var stor i flera veckor (månader) före, men så kom äntligen dagen.

Lilla T "finade" sig, inte bara i en kalaklänning, utan fem stycken! Vi dekorerade i köket och hängde upp ballonger, precis som man ska.

När gästerna kom blev det paketöppning. Lilla T fick många fina presenter bl.a. flera roliga pysselsaker.

Sedan blev det klassisk kalasmat i form av korv med bröd och efter det fick barnen gå på skattjakt. Det usla vädret gjorde att vi inte kunde vara ute i trädgården som vi tänkt, men maken styrde snabbt om skattjakten till vinden.

Efter lek med skatten barnen hittade (varsin liten påse med spelkulor) blev det dags att pynta egna muffins.Lilla T hade beställt glasstårta med lila marsipanrosor, så jag fick göra mitt bästa. Tårtan smälte dock alltför snabbt, så dekorationerna halkade på sniskan innan ens tårtan kommit på bordet. Men den gick åt i alla fall och lilla T var nöjd.

Inget kalas utan fiskdamm. Barnen fick stå på vår balkong och fiska ner. Om de inte fick upp ett blad eller en sko, så fick de en prickig påse.

Sedan var kalaset slut. Festföremålet också ;)
Och mycket nöjd!

2 kommentarer:

 1. Härligt!!!
  Och visst är det otroligt skönt efteråt när allt gått bra!
  :-)
  Grattis till Stora T också!

  SvaraRadera
 2. Ja, föräldrarna var också trötta men nöjda.

  SvaraRadera