söndag 21 oktober 2012

Att göra sig av med saker - vecka tre

Jag fortsätter att rensa, slänga och ge bort. Jag får så många bra idéer från Christin om var jag ska städa - tack för det!


Dag 15 - Barnens pekböcker

Till och med lille N är för stor för de enklaste och vill ha lite mer text nu. Vissa av dessa ska ner i barnens "spara-lådor" och resten ger vi bort.
Dag 16 - Gamla meriter

Jag viktväktade inför vårt bröllop för dryg fem år sedan. Även om jag skulle behöva det igen, så är inte sannolikheten för att jag kommer att få nytta av dessa igen så stor. De har väl bytt program 14 gånger sedan dess.
Dag 17 - då var jag sjuk, så då blev det paus.


Dag 18 - Gilla-markeringar och länkar
Storrensning i dator - skönt!

Dag 19 - Kryddor
Hu, vilka antikviteter som dolde sig här. jag vågar inte ens berätta om den. Skafferiet fick sig en omgång också.
Dag 20 - Gamla kalendrar
Ibland kan man ju undrar varför man sparar vissa saker ...
Dag 21 - Nagellack
Gamla intorkade nagellack gör ju ingen glad.

5 kommentarer:

 1. nagellack har jag också tänkt på, men jag tvekar eftersom man ju inte kan slänga i soporna. Är ju farligt avfall och då hamnar de bara nån annanstans i huset och glöms varje gång när vi ska till återvinning. Nej, det får bli om jag kommer ihåg dem när vi väl ska till återvinningen.:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh nej - det tänkte jag inte på! Tur att du sa det - och tur att soppåsen inte hade åkt iväg än. Nu har fiskat upp dem igen. Lite ofräsch, men man vill ju inte vara en miljöbov ;)

   Radera
  2. Jag brukar tänka på det även när jag köper nagellack nu för tiden. Funkar utmärkt som "behöver du VERKLIGEN det här lacket"-varning. :-)

   Radera
 2. Du är duktig på att slänga. Men almanackor sparar jag ett par år innan jag vågar slänga dem. För rätt som det är behöver jag veta något eller kolla upp något om någon dag eller vecka eller månad, och då är de toppen att ha kvar! =)

  SvaraRadera
 3. Nu blir jag inspirerad! Har ett antal skåp och gömmor som borde gås igenom.....

  Förresten så var Raw Bite riktigt goda, iaf den med kakao. Den med kokos sparar jag ett tag. ;-)

  SvaraRadera