fredag 17 augusti 2012

Same, same?

Jag har haft en del av mina nya kläder på mig senaste veckan. Maken har inte kommenterat dem med ett ord. Kanske gillar han dem inte, men är för finkänslig för att säga något. Eller så är det helt enkelt så att jag alltid handlar "samma" kläder och det är därför svårt att se om något är nytt. Jag ser likadan ut alltid.

Det är en liten "sjukdom" jag har - därför kan man hitta två nästan identiska jeanskjolar i min garderob, två svart- och vitprickiga tunikor som är snarlika och ett flertal grå koftor som kanske inte skiljer sig så mycket åt egentligen ...

Gör ni också så här? Det kan väl inte bara vara jag ;)

10 kommentarer:

 1. Det är nog vanligt, man köper det man är van vid och då kanske inte alltid omgivningen ser att det är nytt. Men tror du inte att det handlar om person, att maken inte är tillräckligt klädintresserad..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, så värst intresserad är han inte förstås.

   Radera
 2. Det är nog väldigt lätt hänt. Men jag är inte så "finkänslig". Jag visar upp allt jag köper för maken, så har han inget val haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha - jag får börja med det också! :)

   Radera
 3. Oh, nej jag har en sååå väldigt varierande garderob så att man med en gång ser att jag har något nytt. Ibland har jag svart tröja till jeansen och ibland mörkblå. Olika färger på tröjan under har jag ju, fast mest vit.
  Just nu har jag ju bara amningströjor i två olika modeller i både svart och vitt - väldigt varierande :-S
  Nej, det känns som om man fastnat lite...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svart och mörkblå är ju totalt olika saker så det är ju absolut variation ;)
   Jag funderade på om du ville låna fler amningströjor, men de verkar vara ute på vift. Eller har jag redan lånat ut dem till dig?

   Radera
 4. Hahaha! Jag är likadan. Igår köpte jag dessutom två exakt likadana grå byxor inför jobbstarten. Gillade både färg och modell och affären hade en drive med köp ett par så får du ett par till gratis. Så jag slog till. Men expediten tittade lite undrande på mig och sa "Du vet att det är exakt samma modell och färg på båda byxorna va?" Och jag sa japp. Tänkte att det alltid är bra att ha ett extra par då man tvättar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är vi samma ;)
   Jag köpte två par nästan exakt likadana jeans häromdagen, men det ena paret var lite mörkare.

   Radera
 5. Jag har också för det mesta kläder som är snarlika. Ibland ser MM att jag har något nytt, men inte alltid. Min femåriga barnbarnspojke däremot är mycket observant när det gäller kläder. När jag hälsade på hos Mirrfamiljen i våras påpekade han direkt att jag hade en ny vårkappa. Mirren får heller aldrig ha något svart på sig - knappt att han tolererar mörkblått. Han styr naturligtvis inte hennes klädval men det är lustigt att han har sådan speciell klädsmak redan vid nyss fyllda fem.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man har väl sin bekvämlighet i bekanta kläder.
   Lustigt att lillkillen är så bestämd. Han tycker väl om ett se sin mamma i färg :)
   Kram!

   Radera