måndag 26 april 2010

Barnskoj på långflyg?

Funderar som bäst på hur man roar en (snart) tvåårig liten tjej med mycket spring i benen på en atlantflygning?

Vi har tänkt packa datorn så vi kan kolla på Pingu och Mp3-spelare med bra musik (+hörlurar så klart, man vill ju inte stöta sig mer än nödvändigt med "grannarna"). Lite små presenter som Pixi-böcker, block, kritor, små leksaksdjur och liknande att plocka fram när det blir långsamt ska jag också skaffa.

Fler tips någon?

4 kommentarer:

  1. En stor packe TÅLAMOD!!! :-D
    Till ER då alltså... haha!
    Det ÄR rätt utmanande att fyga långt med småbarn.... Men det är duable! Tur ni är två iallafall! Att flyga SJÄLV är INTE så kul.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är väl bara att ladda med en stor dos av det. Vår lilla tjej är mycket aktiv just nu.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Det låter som bra saker. Ett tips är att slå in sakerna i fint presentpapper och mycket snöre, så går en del tid åt att öppna paketen också, och det blir lite extra spännande. Vi har haft med överraskningspaket med små hårsnoddar och klämmor att sätta i håret också. Det brukar vara populärt att pyssla med. Speciellt pappor brukar klä i såna små accessoarer :-).

    SvaraRadera
  4. Du kan gå in på Mirrens (dotterns) blogg Vardagmedbarn.blogspot.com/, finns länkad på min blogg. Hon och maken var i Thailand över nyår med bebis och en MYCKET livlig tvåochetthalvt-åring, som avskyr att sitta fastspänd. Där kan du kanske få lite fler tips, även om jag tror att också Pingu var med på den flighten.
    Kram/M

    SvaraRadera