söndag 18 april 2010

New York, New York

Hej bloggvänner!
Någon som har tips på ett bra och (förhållandevis) billigt hotell i New York?

7 kommentarer:

  1. Nä, har aldrig varit där. Men när ska du? med vem? Hur? :)

    SvaraRadera
  2. Hela familjen ska dit i maj. Ja, vi ska först hälsa på en vän i Philadelphia, men funderar på att avsluta med ett par dagar i NY.

    SvaraRadera
  3. Du ska till New York? Ååååhh vad avis jag är!! =)

    SvaraRadera
  4. Kolla upp YMCA. En kompis till mig bodde där för ca 50 dollar natten. VÄLDIGT SMÅ rum, men om man bara ska sova där går det ju bra. Det var ändå fräscht. MEN dusch tror jag bara var gemensam i korridoren. kanske itne så optimalt?
    Annars bodde jag för flera år sedan på ett hostel i Central park West. Det kostade då 100 dollar natten och då hade jag ett "privat" rum alltså sov EJ i sovsal. Det rumet var stort och hade eget litet pentry med kokplatta o kyl vilket kan vara bra om man reser med barn. Vilken helg kommer ni? Vi är annars out od town en helg i maj så om det är den helgen kan ni ju bo i vår lägenhet. Jag ska maila dig om detta.
    KRAM!!!

    SvaraRadera
  5. Amy - framförallt ska jag hälsa på en god vän i Philly, men det blir ett par dagar i NY också :)

    Saltis - du är väl för gullig! Nu ska vi vara i NY ons-fre (12-14/5), så då är ni väl hemma, men tusen tack för erbjudandet! Jag försöker googla och se om jag hittar ditt hostel i CPW.

    SvaraRadera
  6. Du vi kommer faktiskt vara borta fr om torsdag em till söndagkväll (den 13 - 16 maj) så om ni är intresserade får ni gärna höra av er så kanske vi kan ordna så ni kan bo i vår lägenhet torsdag-fredag om ni vill. Maila mig!!!!! :-)
    Vi har dock två katter (vilket du säkert redan vet) så hoppas ni inte är kattallergiker!

    SvaraRadera
  7. Du är väl bara för gullig!!!!
    Nu har vi dock styrt om planerna lite och kommer göra en liten "road trip" istället. Jag ska blogga lite om det sedan. Om du behöver hjälp/tips med/om något om du kommer till Skåne så måste du höra av dig. Kanske kan jag hjälpa dig.

    SvaraRadera