fredag 7 september 2012

Barnkläder

Någon som känner till klädmärket Pomp deLux?
Jag får deras utskick och har nog till och med skickat länken till någon kompis. Deras kläder är lite söt-tuffa tycker jag. De finns inte i butik utan säljs på webben eller via hemförsäljning, så det finns ingen chans att känna lite på dem. Någon som har testat?Bilder från pompdelux.com

6 kommentarer:

 1. Gibson har haft några plagg därifrån, och jag var inte missnöjd. Det var någon zipjacka och tröja om jag inte minns fel. Men det har aldrig blivit några mängder därifrån. Deras kläder är alldeles för murriga och mörka för mig. De är snygga och stilrena, visst, men vill jag ha det kan jag få tag på billigare varianter på exempelvis H&M...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju inte karamellfärger precis ;)
   Men jag gillar det och tycker att det skiljer sig väsentligt från H&M.

   Radera
 2. Vi har fått låna lite tröjor som har varit därifrån. De har varit fina trots att vi nog är den tredje familjen som använder dem. Och det är ju ett gott betyg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju lovande. Det finns en återförsäljare i din "by", men jag har aldrigt lyckats ta mig dit när hon haft öppet hus.

   Radera
  2. Just det, jag såg ett anslag i lilla mataffären här. Men då var det redan för sent, det hade varit. Jag får hålla utkik och tipsa dig framöver.

   Radera
 3. Oiidesign.se kanske har det, de har det mesta och ofta rea.

  SvaraRadera