fredag 21 september 2012

Blumpa

Jag har fått ett barn av en ovanlig sort. Ett barn som gillar att ha strumpor. De flesta ungar jag vet drar av sig strumporna så fort de får chansen. Lille N blir förtvivlad när strumporna glider av och ropar uppmanande "blumpa, blumpa" tills någon hjälper honom på med dem igen.
Vansinnigt sött;)

7 kommentarer:

 1. Här finns en sådan också! Just nu är det även väldigt jobbigt att ta på sig kläder och när de väl är på så blir man väldigt ledsen när kläderna ska tas av (och vill sedan gosa med dem) och helst går man i blöjan och strumpor och skor! :)

  SvaraRadera
 2. Så gulligt! Och extremt ovanligt – har aldrig mött något annat barn som gör så. Om något barnbarn vill ha hjälp med att sätta på strumporna är det bara för att det är så kul att dra av dem i nästa sekund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så var vår tjej när hon var liten. Det är nog vanligare.

   Radera
 3. Nej det där måste vara högst ovanligt :-).Jag är fortfarande sådan att jag vill ta av mig sockorna och jag är då rakt inget barn längre.Min lilla 2 åring sliter av sig sockorna i tid och otid vare sig det är -20 eller inte.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också att vara barfota :)

  SvaraRadera
 5. Här åker också strumporna av så fort lilla L kommer hem. men det kan bero på att de oftast är svettiga eller blöta efter en dag på uteavdelning :) Men det är nog rätt ovanligt det där! :)

  SvaraRadera