fredag 16 november 2012

Fortsätter att göra mig av med saker

Projekt "rensa och slänga" fortsätter även efter utmaningens slut. Nu senast var det en jättebunt med tidningar och magasin som fick åka i pappersåtervinningen. Varför jag har sparat dem? Ja, det kan man ju verkligen undra!

 
Dessutom kan jag till min stora glädje berätta att barnens gamla (bromslösa) barnvagn ändå fick ett nytt hem till slut, hos en trevlig barnfamilj som inte hade något emot några små skavanker. Skönt att slippa kasta något som ändå var i relativt bra skick (och skönt att frigöra plats i vindsförrådet!). Den hemmasydda sittdynan fick de "på köpet".
 
 

4 kommentarer:

 1. Jag har upptäckt att det är väldigt skönt att rensa och göra sig av med grejer, även om det ibland kan vara svårt och ta emot. Men efteråt blir det som att en sten har lyfts från ens axlar liksom. Det är ju helt otroligt vad man kan samla på sig en massa grejer i onödan! Det är så härligt också när det blir luftigt och ordning och reda!

  SvaraRadera
 2. Det är jätteskönt att rensa men tar sån tid bara. Jag har ett pysselskåp där jag inte kan hitta något i längre eftersom det är så rörigt.

  Mina lästa tidningar har jag börjat ta med mig till jobbet och så får mina kollegor ta hem och läsa dem om de vill och den sista får lägga den i pappersinsamlingen. I gengäld får jag ta över tidningar från kollegorna (t.ex heminredningstidningar) som jag inte vill lägga pengar på men ändå kan vara trevliga att bläddra igenom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra idé att ta med tidningarná till jobbet!

   Radera