söndag 28 juni 2009

Helgen

Nyss hemkommen från en trevlig grillning med vänner och dessutom med jordgubbar i magen tänker jag att det har varit en trevlig helg :)

I fredags städade vi först som tokar här hemma - inte bara inför det stundande kalaset - utan också för att det var mer än lovlig misär här. Men när vi var klara med det gjorde vi ännu en cykelutflykt. Den här gången körde vi Lund-Kävlinge-Hovby-Bösamöllan-Vallkärra-Lund. Sommarskåne är strålande vackert och även om det var lite blåsigt så var det en fin tur. Det växer massor av vallmo och blåklint i fälten och jag passade på att palla en bukett i en kornåker.

På kvällen bakade jag cupcakes. Det var ett recept från Leila och det var väldigt kul för det var inte så svårt och de blev fina. En tårta med dajmbotten och jordgubbsmousse blev det också efter ett recept ur ICA Buffé.


På lördagen firade vi alltså vår lilla tjejs 1-årsdag. På kvällen sedan firade vi att vi hade varit föräldrar i ett år ;)
Det blev sushi på den soliga balkongen och senare jordgubbar och champagne.
Och idag, söndag, tillbringade vi på en filt i Botaniska trädgården när vännerna i Torna Hällestad ringde och ville ha badsällskap (premiärdopp för mig) och sedan blev det alltså grillning i deras trädgård.
Ah! Det är härligt med sommar! :)

3 kommentarer:

  1. Åh det är klart att man ska fira både lilltjejen OCH att ni varit föräldrar ett helt år. vilken bra idé!

    SvaraRadera
  2. evasleva - ja, det förtjänar väl också att firas :)

    Anna - hon var inte imponerad ;)

    SvaraRadera