söndag 28 juni 2009

Show and tell: Stadens ljus

Lite sen även denna gång med fredastemat Show & tell. Som så många andra har jag inte ro att sitta inne vid datorn när det r så fint sommarväder. Men jag rotade långt ner i arkiven och hittade en bild till veckans tema: stadens ljus.


Bilden är från Kairo där vi firade ju för att par år sedan. Det var egentligen inte en särskilt lyckad resa, men det var ju självklart häftigt att få se pyramiderna. Här är vi uppe i ett utkikstorn den första kvällen och tittar ner över Nilen. Så där på avstånd var det väldigt vackert, men där nere var det mest stressigt och smutsigt.

Fler fredagsbloggare: Nilla, Simone, Desiree, Annika, Anne (deltar inte i temat just nu), Petra , Millan, Anki, Marianne (deltar inte i temat just nu), Victoria (deltar inte i temat just nu, Cecilia, Leopardia, Strandmamman, Jemaya, MiaD, Lena, Erica, Marie, Saltis, Lia, Marina, Jennie, Anna, Moster Mjölgumpa, Sparkling, Taina, Christel, Musikanta, Sara, Under ytan, Marskatten, Emma, Västmanländskan, Lena W, Victoria V, Norrsken och stjärnfall, I am Annika, Birgitta, Maisoui, Inga-Britt, Bollebygdsbo

Nu tar fredagstemat en paus, men är tillbaka efter sommaren.

Glad sommar till alla fredagsbloggare!

2 kommentarer: