onsdag 8 februari 2012

Projekt rensa i röran (forsättning)

Städprojektet "Rensa i röran" går långsamt framåt, men tyvärr blir det inte riktigt så bra som jag hade tänkt.

Vi skaffade en hylla till garderobsalkoven i hallen, men den passade inte där vi (jag) hade trott, utan vi fick ställa den lite sämre placerad och den blev inte heller den funktionella lösning jag trott.

Som leksaksförvaring hade jag siktat in mig på en slags kabelstickade korgar som jag hade sett, men när jag kom till butiken såg de bara sladdriga och trista ut. Istället blev det en tillfällig lösning med tygklädda korgar (som egentligen ska in i lilla T:s hylla). Det blev funktionellt förvisso, men ganska trist.
Lilla T:s teckningar ska naturligtvis får hänga framme, men inte alla och inte alltid. En bättre upphängningsanordning har införskaffats för den tillfälliga utställningen. Till de konstverk som ska sparas hittade vi en stor arkivväska (både vajer och väska från Granit).
Och garderoben är fortfarande ett sorgebarn ...

3 kommentarer:

  1. Vad smart upphängning av Lilla Ts teckningar!
    :-)

    SvaraRadera
  2. Hmm... den där arkivväskan verkar vara en smart sak. Jag förvarar än så länge stora konstverk i ett sånt där fotokuvert jag fått när jag beställt förstoringar. Men det är snart fullt, så jag behöver något annat! Tackar för tipset!

    SvaraRadera