söndag 13 januari 2013

Veckan som gick - på Instagram


Lunchpromenader, laddad för tjänsteresa, massproduktion av prinsessor, överdos av kaffe, bortstädning av julen. Och så tulpaner!

11 kommentarer:

 1. Vet ännu inte än vad Instagram är, kanske skulle pröva. Ser ut som om du haft fullt upp i alla fall.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett slags bilddelningsverktyg/bildblogg som man delar via en app i telefonen. Väldigt roligt och smidigt. Kram!

   Radera
 2. Jag måste nog skaffa mig en telefon först :-)!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är förstås en förutsättning ;)
   Kram!

   Radera
 3. Tulpaner! Måste köpa mig en bukett efter helgen!

  SvaraRadera
 4. Den ena tomten på bilden, den med de gröna byxorna som står upp. En sådan har jag med. Fast min har ett instrument i handen. Det är en gammal tomte det där va? Iallafall är min ett gammalt arvegods. Fina men ser lite arga ut i ansiktet........

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är gammal Jag har fått den efter min mormor. Det finns en hel serie i olika sorlekar och utseende. Nu börjar de tydligen bli lite samlarobjekt. Min mamma skickade mig en tidningsartikel om dem för något år sedan och i en antikbutik här i stan skyltade de med dem innan jul och då kostade de ganska många hundralappar.

   Radera
 5. Jag såg också en artikel i nån tidning för något eller ett par år sedan. Jag har några stycken av dom där tomtarna och har förstått att dom är värda en del. Jag har ärvt dom av en moster som samlade på tomtar och hade flera hundra :D Dom är fina men samtidigt lite skrämmande på något vis ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den går under namnet "elaka tomten" här ;)

   Radera
  2. Haha det kan jag förstå ;)

   Radera