torsdag 20 augusti 2009

Skolstart

När man gick i skolan och senare på universitetet var det alltid något visst med skolstarten och det bästa jag visste var att få/få köpa nya fina pennor och block.

Nu när man jobbar har man ju inte precis samma känsla av nystart efter semestern och här på kontoret vimlar det ju av gratis reklampennor och block, så behovet är inte riktigt detsamma. Dessutom vågar man ju knappt skriva i de där fina, fina blocken.

Men jag kände att jag åtminstone behöver organisera mina nya projekt lite här på kontoret. Då kan man ju välja tråkiga plastmappar och pärmar som finns hos vaktmästaren.

Eller så kan man beställa en superfin sorteringsmapp från Unicef och bli både organiserad och samtidigt göra en god gärning. Så himla bra!

6 kommentarer:

  1. Jag är likadan. Höst är nystartstid. Mycket mer nystartstid än januari.

    Kram - och saknar dej!

    SvaraRadera
  2. sån har ja med, den e så fin :)

    SvaraRadera
  3. Åh, sådär känner jag också. Det är så underbart med nya pennor och block inför hösten... men jag får heller inga nu, eftersom jag inte är student längre utan arbetslös :-( Kanske borde köpa lite pennor och block bara för att uppmuntra mig själv...

    SvaraRadera
  4. Ett tomt block och en ofylld mapp är så lovande på något sätt. De kan fyllas med vad som helst! Och den första sidan brukar jag alltid skriva prydligt med den kanske nya fina pennan.. Tills det skiter sig och de vanliga kråkfötterna tar plats igen ;)

    SvaraRadera
  5. Saltis - ja, den är väl snygg!

    Anna - detsamma! Kram!

    Sparkling - ah, så du är också en god människa ;)

    E - klart du ska unna dig det - det är ju en ganska billig uppmuntran ändå. Du får skriva en plan för hur du hittar drömjobbet i ditt nya block.

    Evasleva - *fniss*. Ja, så blir det ju ofta. Men det är rätt - det känns så lovande.

    SvaraRadera