söndag 28 februari 2010

Fixig helg

I helgen har det fixats en massa. Förutom den vanliga tvätten och den välbehövliga storstädningen har vi också möblerat om i biblioteket. Vi beställde en fåtölj för några veckor sedan och i fredags var vi och hämtade den. Men för att det skulle bli riktigt bra i rummet där den ska stå, var vi tvugna att byta plats på några saker. Det är då man upptäcker hur många böcker det där Billy-bokhyllorna egentligen rymmer! Och då flyttade vi inte på alla ens en gång. Nu återstår lite småfix som belysning, hänga om tavlor och lite piff innan det är helt klart. Men det känns bra. Lite bilder kommer så småningom.

Vi fick ju en del emballage över som vi skulle köra bort och då passade vi på att även rensa vindsförråden på lite grejer som vi inte har nytta av längre och annat som skulle slängas eller skänkas bort.

Men sedan åkte vi till IKEA (den känns lite ironiskt faktiskt - först kör man iväg gamla saker och sedan åker man och skaffar nya ...) och kom hem med en hel massa lampor, en del förvaringslösningar och en jättestor krukväxt.

4 kommentarer:

  1. Ser fram emot bilder! :)

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. oj låter som ni han med en hel del. Jätte nyfiken på resultatet. Var och kollade på en ny säng på ikea i går så jag ska också kasta bort och köpa nytt. Tyvärr så verkar det som om min kamera är utom all räddning så en ny sån skulle vara kul också.

    SvaraRadera
  3. Ut med det gamla och in med det nya. Låter jätteskönt efter en ordentligt storstädning också. Ska bli kul att se bilder.

    SvaraRadera
  4. Visst är det härligt att rensa...Problemet är att vi aldrig blir klara...eller så kanske det beror på att jag alltid fyller på med nytt :)

    SvaraRadera