måndag 22 februari 2010

Saker man funderar på medan man väntar på sitt bagage ...

... vem som äger den där enda väskan som alltid blir kvar på bagagebandet och snurrar runt, runt i evigheter. Har de gått vilse? Blivit tagna i tullen? För det kan väl inte vara så att man glömmer att man har checkat in in resväska?

... varför alla ställer sig tätt-tätt intill bandet med sina bagagevagnar som en mur så att ingen kan komma fram - när det fortfarande inte är deras väskor som kommit upp på bandet!

... varför vissa tycker det är OK att ockupera det enda handfatet på toaletten i bagagehallen för att sminka sig och fixa håret - och dessutom ser sura ut när man ber om att få tvätta händerna.

...att Skånetrafiken borde ha en biljettautomat i bagagehallen, så att man kan köpa biljett medan man väntar på sin väska och kunna springa direkt till tåget sedan.

... varför det tar sådan evig tid att få sin väska!!! Är inte 50 minuter från landningen väldigt länge. Speciellt när plan som landar senare får sina väskor före. Kastrup är verkligen exceptionellt långsamma jämfört med andra flygplatser. Såååå stor är inte flygplatsen!

2 kommentarer:

  1. Det där med väskan har jag också funderat på men sedan har jag alltid tänkt att kanske har den kommit fel och skule skickats till ett annat ställe? och så står ngn och väntar på stt baggage som aldrig kommer på en flygplats någon helt annanstans...? Eller om någon haft en connection som blev försenad så baggaget hann med nöästa flyg men inte personnen ifråga. Sådant kan ju faktiskt hända. Särksilt om man checkat ett baggage hela vägen men sedan själv måste vänta länge p g a security eller liknande?
    Men jag vet inte.
    Skönt att du är hemma nu iallafall!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Jag blir så irriterad på dem som står för nära bagagebandet! Argh!!

    SvaraRadera