lördag 19 juni 2010

Prinsessbröllop

Så är det dags för prinsessbröllop! Jag tycker att det är ganska kul att titta på sådant, speciellt alla fina kläder.

Men idag ska vi på kalas - min svägerska fyller 40 - så jag får titta på något sammandrag ikväll.

Och så har jag tankarna hos vänner som också gifter sig idag, men med lite mindre pådrag. Enkelt och mysigt med bara familjen närvarande.

Hoppas båda brudparen får en fantastisk dag!

Hur gör ni? Tittar på bröllop, fotboll eller inget alls?

6 kommentarer:

  1. Hej, där....Bröllop så klart, jag avskyr fotboll, ja faktiskt all sport i princip och nu får man ju hörselskador av de där tutorna de använder :) Ha' det så trevligt på 40-års kalaset........Kram/Ylva

    SvaraRadera
  2. Ska kolla en liten stund, sen till svärföräldrarna på BBQ!Lär ju komma en hel del sammandrag sedan!

    SvaraRadera
  3. Här är det bröllop som gäller. Bröllop på SVT-play. Jag måste ju ändå sitta och klappa "lilla hunden" som kommit hem från veterinären. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Varken fotboll eller bröllop faktiskt. Jag har varit sååå dålig på att kolla VM iår. En del beroende på E såklart. Inte lika lätt att bara dra ut på puben för att se en match längre som vi gjort förr... ;-)
    Och bröllopet har jag knappt orkat bry mig om alls. Hm, jag är en alldeles för dålig svensk OCH kvinna tror jag. Orkar inte bry mig om kungligheter nämnvärt och jag är typ noll intresserad av klänningarna frisyrerna och annat som annars lockar så många kvinnor att se sådana här event...
    Så jag har hängt i lekparken och blivit nedskvätt med vatten av lilla E och hennes kompis, sedan ätit en lunch ute med maken när E sov middag och på em har jag varit ute och tagit en öl med en kompis. En jättebra lördag med andra ord! MEN utan fotboll och bröllop.... ;-)
    Hoppas ni hade kul på 40-årsfesten!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Bröllop! Fast annnars hade jag kollat på fotbollen för det diggar jag också!

    SvaraRadera
  6. Egetnligen bryr jag mig inte.. men tycker också att det är kul med klänningarna!

    MEN vi firade vår bröllopsdag (igen), våra vänners förlovning och kronprissans bröllop med att dricka skumpa och äta snittar framför bröllopet på teve :) Efter middagen hade vi också på festen i bakgrunden :) Jag höll ut ändå till tårtan, ville ju se den. men vilken besvikelse! Jaja.. ;)

    SvaraRadera