tisdag 18 januari 2011

Bebistittarhelg

Vi har ju fått två små nytillskott i bekantskapskretsen. Men eftersom vi varit sjuka i omgångar hela vintern har vi inte vågat oss dit för att titta på bebisarna. Men i helgen blev det bebisinspektion x 2.

Lilla T var egentligen bjuden på julgransplundring hos lilla kompisen L på lördagen, men den blev avlyst då familjen råkade ut för en otäck magbacill. Väldigt trist! Men nu verkar de vara på bättringsvägen. Lilla T hade nog verkligen gillat ett sådant kalas. Nu hade jag, vis av vinterns alla sjukdomar, inte sagt något om vad vi skulle göra och det var ju tur i oturen.

Men då fick vi istället tillfälle att åka till vännerna i Västra Hamnen och titta på deras fina pojke, som hunnit bli nästan två månader redan. Vackert barn, stolta föräldrar - allt som sig bör:) Lilla T var nyfiken, men försiktigt avvaktande. Och hon blev väldigt mammig. Jag fick hålla lite i den lille, men det uppskattade vare sig han eller lilla T.

Dagen efter åkte vi till vännerna i Mörarp för att träffa deras lilla tjej som föddes bara några dagar innan jul. Något mer näpet får man leta efter! Så liten och fin. Hon sov nästan hela tiden vi var där så till slut fick vi be föräldrarna att väcka henne så att vi fick säga hej. Lilla T hade värmt upp och var inte alls lika blyg utan ville klappa och pussa. Hon höll i bebisens fötter och konstaterade både att de var väldigt små och att bebisens strumpor var väldigt mjuka. Mycket stolta föräldrar även här förstås och de såg inte de minsta slitna ut.

Så mycket annat blev det inte gjort i helgen, lite fix i lägenheten bara. Men ingen storstädning och ett par adventsljusstakar står fortfarande kvar. Men så får det vara.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt! Kul att lilla T verkar lite nyfiken på de nya småttingarna. Har hon "förstått" så väl detta nu går att hon snart ska få en bebis hon med?
    ;-)
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Hon pratar i alla fall mycket om det. "Min bebis ska komma i mars". Men hon vill ännu hellre leka att HON är bebis fortfarande.
    Kram!

    SvaraRadera