måndag 30 januari 2012

Hur svårt kan det vara?

Idag försökte jag hitta ett par nya byxor.
Jag hade inte så stora krav.
Ett par lagom snygga svarta byxor bara.
I något inte alltför läskigt material.
Det låter väl inte som en omöjlighet?

Det blev inga byxor.
Däremot blev jag på dåligt humör.

Hur svårt kan det vara att få tag på ett par byxor som passar en ganska vanlig person, men som inte vill ha super-slimfit-skinnymodell?

7 kommentarer:

 1. Ja du det är en fråga jag ställer mig VARENDA gång jag ska ha ett par byxor...
  Så, nej du är inte ensam. Själv funderar jag över VILKA som verkligen KAN hitta byxor? bara sådär. Ute i affärerna.... Hur ser sådana personer UT egentligen???

  SvaraRadera
 2. Jag brukar handla hos Dea-Axelsson - kanske finns i Malmö också. De har "vanliga" byxor till humant pris även för mig som är "more traditionally built". Brukar ha bra varor på rea också.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Saltis - efter dagens misslyckade shopping undrar jag verkligen!

  Musikanta - nej, den finns inte här men jag upptäckte nyligen att de har samma utbud som Cassels som finns är nere. Jag har alltid tänkt på Dea-Axelsson som en lite "damigare" butik och tänkt att det inte var något för mig, men jag kanske ska ge det ett försök. Vem vet - jag har kanske gått och blivit dam nu utan att förstå det ;)

  SvaraRadera
 4. Jag brukar hitta jeans på flash när jag inte har modell med inbyggd magvärmare. Kanske passar deras byxor...
  Eller så är det en konspiration mellan de där träningsställena och klädbutikerna för att locka folk dit...

  SvaraRadera
 5. Jag hittar ALDRIG vanliga byxor. Jag äger nog inte ens ett par vanliga byxor. Jag har jeans, jeans och jeans (i skön stretch och mjuk denim) och tunna, fladdriga linnebyxor till sommaren. Det GÅR inte att hitta vanliga byxor. Om de sitter bra på benen är de för små i midjan. Sitter de bra i midjan är de för trånga om benen... Suck...

  MEN jag hittade ett par svarta jeans på KappAhl, det närmsta byxor jag kommit för de var itne så jeansaktiga. Det var sådana där magiska, för de har hög midja och ska hålla upp rumpan och in magen. Faktiskt jättesköna!

  SvaraRadera
 6. Lina - ah, den affären hade jag glömt. Där har jag faktiskt lyckats handla byxor. Ska nog testa igen.

  Finelinan - när jag skriver byxor så menar jag egentligen jeans ;) Det är nämligen det enda slags byxor jag har jag också. Vi måste ha svarta byxor som utställningskläder på jobbet, så jag tittade efter just svarta jeans, men utan att lyckas. Hög midja är inget för mig - det är så obekvämt. Men jag ska kanske kolla KappAhl i alla fall.

  Jag har en tendens att ge upp ganska snabbt vid "shopingmotgångar", men nu har jag fått några fler tips.

  SvaraRadera
 7. Mitt problem särskilt med jeans är alltid att de blir för stora i linningen där bak. Jag har inte jättestor rumpa men ändå en rumpa liksom - som de flesta kvinnor - men det verkar inte jeanstillverkarna tänka på?!

  SvaraRadera