måndag 2 januari 2012

Julgransplundring

Ni vet den där kliande känslan man har över hela kroppen efter en hårklippning. Tänk så, men med granbarr. Så känns det efter dagens julgransplundring. Det var svårt att tro att det fanns några barr kvar på granen när vi (läs: maken) fick ut den genom dörren, med tanke på hur mycket barr vi (läs: bloggerskan) fick städa upp inne i lägenheten.

Men nu är granen och julen bortstädad. Adventsljusstakarna får dock vara kvar ett tag till.

6 kommentarer:

  1. Skönt" Vi ville ta ut granen idag men E vägrade. Verkligne totalvägrade. HÖGLJUTT. Så vi tänkte att vadå, den får stanna ett tag till. Det är ju en amerikansk (eller kanadensisk tror jag) gran vilket gör att den knappt barrar. Trots att vi tog in den före Lucia. Kankse 3-5 barr per dag. OM katterna varit på den lite. Så det är helt ok att den står ett litet tag till. Men imorgon åker definitvt resten av julen ut. Och sedan får vi locka E med att när vi kastar ut granen kan hon få knapra lite på de candy canes som hänger i den. Vi behöll plasten på dem så de ska vara ok och inte äckligt dammiga och torra. ;-)

    SvaraRadera
  2. Det är därför vi har plastgran här hemma, den var ganska dyr men därför ser den inte alls plastig ut. De flesta tror att det är en riktig. :)

    SvaraRadera
  3. Jo... vi vet... Jag hade ju inne min gran och försökte få upp den innan jag gav upp och slängde ut den. Hela lägenheten var full av barr sen. Inget roligt... Det ska bli spännande att se hur mycket plastgranen "barrar" när jag viker ihop den sen. För den har faktiskt tappat några fejkbarr...

    SvaraRadera
  4. Skönt! Oj vad vår gran barrar, men det får vänta till fredag att packa ner julen igen. Våra adventsljusstakar brukar också få stå kvar lite längre, men i år åker nog allt på en gång. Nu är jag redo för en härlig vår (hoppar gärna över de kommande slask/vintermånaderna..)

    SvaraRadera
  5. Min adventssljusstake och mina adventsstjärnor får också vara kvar. Det lyser upp huset i detta mörka väder.
    Kramar!

    SvaraRadera
  6. Saltis - hi, hi! Ni kanske får ha den till påsk ;)
    Vi tog in vår redan efter lucia och vi har relativt varmt, så vår gran barrade enormt.

    Amy - vi hade alltid plastgran när jag bodde hemma, men jag gillar äkta trots barren. Men visst verkar det praktiskt med plast och det finns ju fina.

    Fröken Pimpinett - ja, januari och februari är inte precis favoritmånaderna.

    Musikanta - vi behöver verkligen ljuset. Kram!

    SvaraRadera