måndag 15 december 2008

Dags att skriva julkort

Nu är det hög tid att skriva sina julkort om man gör sådant (annars kan man göra som min mor - strunta i julkort och spara att träd). I morgon ska de postas om de ska hinna fram med julporto.

Inspirerad av julkortspysslet på jobbet så pysslade jag ihop några fler kort. Men de ska ju skrivas också.

Vi brukar skicka ett tjugotal till släkt och vänner.
Hur gör ni - skickar ni många julkort eller sparar ni ett träd?

3 kommentarer:

  1. Vi skickar via e-post och skänker portopengarna till Göteborgs Stadsmission (vilket ju även sparar träd). Det känns "pk" och dessutom är det roligt för man skickar lätt till lite fler än man skulle gjort med papperskort. Vi brukar ha ett eget foto så det blir lite personligt oxå - gissa vem som får agera tomte i år? ;)

    SvaraRadera
  2. Här skickas det julkort med snigelposten. Läste nu senast att Posten gjort en undersökning vilket jag delar om att de allra flesta vill ha riktiga julkort med brevbäraren jämfört med e-post-kort. Jag tycker inte alls att det blir samma sak med en e-post-hälsning.
    I och för sig skickar jag också e-post till de som jag är mer bekanta med ofta har jag då också knepat ihop något html-aktigt. Men som sagt det blir alltid ett riktigt julkort till familjen och nära vänner. De som har epostadress får ofta dubbla hälsningar.

    SvaraRadera
  3. emsidemsi - det var en bra idé. Kanske kan vi välja båda alternativen i år - några hemmapysslade till dem som inte är så datorvana eller som man vet verkligen uppskattar ett "riktigt" kort.

    annabookworm - ja, lite mejlhälsningar till jobb-bekanta och så brukar jag skicka utöver de traditionella julkorten

    SvaraRadera