lördag 22 januari 2011

Arvegods

Idag åkte vi till badhuset - det är lilla T:s favoritutflykt nuförtiden och det var lyckat även den här gången.

Vi fick sällskap av lilla T:s kompis M och hans mamma. Alla sjukdomar denna vinter har gjort att vi inte har kunnats ses på länge, så det var lite extra trevligt att hitta på något.

Efteråt följde vi med vännerna till Dalby och blev bjudna på lunch. Vi skulle också få låna ett babyskydd till bilen. Men det här var vad vi kom hem med.

Familjens minsting L fyller 1 år nästa vecka och föräldrarna hade gjort en ordentlig utrensning och gav bort alla sina babysaker! Tänk att vi har så generösa vänner :)

Vi har ju redan tidigare konstaterat att vi inte behöver komplettera med många saker till vår väntade bebis för vi har massor av kläder, filtar och annat sparat efter lilla T. Nu är han/hon ännu mer välförsedd - förutom babyskyddet och 3 stora kassar med kläder fick vi också med oss ett babygym (det lånade vi förra gången), en babysitter (det har vi en, men den här var lite snyggare), en amningskudde (det skaffade jag inte förra gången och ångrade det lite när lilla T blev lite tyngre) och lite annat smått och gott.

Eftersom vännernas barn har varit vinterbarn båda två och lilla T ju är sommarbarn så var det ändå en del kläder som kan komma väl till pass - ett par overaller i små storlekar och andra lite varmare plagg som nog kan vara bra att ha för en marsbebis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar