onsdag 5 januari 2011

Nyårslöften?

Nja, jag har egentligen slutat ge nyårslöften. Men jag hoppas att jag ska kunna ta idén om "en rolig sak i månaden", som jag försökte med förra året och verkligen genomföra det.

Men med tanke på att jag kommer att bli tvåbarnsmor i mars, så tror jag att jag framförallt ska satsa på lite mindre "må bra"-saker. Några stora resor lär det nog inte bli i alla fall ;)

5 kommentarer:

  1. En större "rolig" sak är ofta förenat med både stora utgifter och ganska mycket besvär. Som att åka in till Norrköping och gå på teater etc. etc. Fast efteråt är man förstås glad över att det blev av. Som nyårsaftonspromenaden som var helt gratis!

    Jag gör däremot små, roliga saker varje dag i stället. Läser en bok, går en promenad, lägger en patiens och läser bloggar eller skriver inlägg.

    Fikar med MM ett antal gånger per dag. Det är inte så lätt att göra när man är mitt uppe i arbetslivet och dessutom småbarnsmamma...
    Kramar från Ingrid

    SvaraRadera
  2. Nej, jag tänker inte heller att allt måste vara så stort - det var kanske det som jag stupade på förra året. Men jag tror att det måste vara lite större för att det ska kännas som att jag verkligen "gör" något. Men det behöver ju inte vara en spa-weekend, utan det kanske kan räcka med 30 minuters massage. Om du förstår hur jag tänker.
    Sedan hoppas jag så klart på massor med små, mysiga saker varje dag också :)

    SvaraRadera
  3. Det är en bra idé! Hur gick det förra året? Lyckades du varje månad?

    SvaraRadera
  4. Nej, inte alls. Det är därför jag tänkte göra ett nytt försök i år ;)

    SvaraRadera