måndag 17 januari 2011

Äsch då!

Vi har pratat ganska länge (säkert sedan vi flyttade hit för tre år sedan) om att skaffa ett större matbord. Eller i alla fall ett som går att göra större. Nuförtiden är det lite trångt även om vi bara har en familj på besök, för att inte tala om man skulle vilja bjuda hem fler vänner.

Men det är svårt att hitta ett fint bord, helst med iläggsskivor som förvaras under, i massivt trä (så att man kan slipa det när småbarnsåren är över) och som inte är för brett för vårt kök.

Förra helgen var vi nära ett genombrott när vi tittade på ett som verkade motsvara alla krav (som jag hade spanat på ett tag), men det kändes lite rangligt så vi blev osäkra igen.

Men nu verkar det som om vi inte bara behöver titta efter bord utan nya stolar också. Vi har lagat en av våra köksstolar redan tidigare, men i dag knäckte den ihop igen och kan vara bortom räddning. Synd, för jag gillar dem. Men det kanske hade varit bra med åtminstone sex likadana.

Men ni kan ju bara tänka er - ännu mer beslutsångest!

2 kommentarer:

  1. Synd att du inte bor i Södertäljeområdet för där finns det ett möbelföretag som tillverkar precis hur man vill ha det för rimliga priser. Det heter Möbelkvaliten http://www.nykvarn.com/mobelkvaliten/

    SvaraRadera
  2. Ja, något sånt ställe hade inte varit så dumt! Men det kanske finns något motsvarande i Skåne om man letar.

    SvaraRadera