lördag 2 april 2011

Snabbaste bantningskuren?

Ingen kan påstå att magen försvunnit på ett ögonblick.

Jag har inte heller testat mina gamla jeans än - det känns inte så lockande med byxor med "hård" midja än.

Men det var trevligt att ställa sig på vågen och se att jav väger mindre nu än innan jag blev gravid.

För en person som annars får kämpa för varje hekto ned är det ju rena drömmen med så många kilo bort på en gång. Men i drömmen har man ju inte varit tjock och kissnödig i nio månader först ;)

Nu inser jag ju att den stora utmaningen kommer sedan, men jag blev ändå lite glad :)

8 kommentarer:

 1. Förstår det! Det hade jag också varit om jag var du! Det måste väl betyda att du har levt nyttigt som gravid? :D

  SvaraRadera
 2. Ah,så det är så man löser sina viktproblem. Dags för mig att börja tänka på familjebildning ;)

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat! Mycket bra jobbat! Själv tog det mig ungefär ett år att gå ner alla mina kilon. Men så gick jag också upp 30 kilo, trots att jag åt bättre och nyttigare än någonsin förr, när jag var gravid!

  Men magen, den är inte platt än. Den får va som den är...=)

  SvaraRadera
 4. Å härligt! För min del fungerade amningen som värsta bantningen. jag har aldrig i mitt liv ätit så mycket onyttiga saker som då. Hade supercravings på glass, grädde och choklad vilket jag stoppade i mig lass av i stort sett varje kväll. Ändå rasade kilona av mig och jag vägde till slut ett par kilo under min normalvikt (före graviditeten). Så i mitt fall var det inga som helst problem att gå ner efter graviditeten, men jag vet att detta är väldigt indivudellt.
  Hoppas du slipper jobba alltför mycket på det.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Finelinan - jag hade tur och gick inte upp så mycket. Då är det ju lättare att gå ner. Förra gången gick jag ner snabbt också och höll vikten trots alla mammafikor. Men sedan när jag började jobba igen och bara satt på kontoret - då gick det spikrakt uppåt :(

  Saltis - jag är en riktig sockerråtta i alla lägen, men måste ha hög förbränning under graviditet och amning. Min utmaning blir sedan när jag börjar jobba igen.

  SvaraRadera
 6. Vad bra du har det! Jag har gått ner nästan allt, bara något kilo eller två till vikten jag hade innan, men inte gick det på en vecka i alla fall! Det klagade inte på att du gick upp för lite under graviditeten då?

  SvaraRadera
 7. Sara - jag äter ganska nyttig mat, men jag har verkligen unnat mig allt i godis och kakväg och jag är inte så särskilt förtjust i motion. Hade jag inte varit gravid hade jag gått upp massor, men nu verkade det som bebisen "tog" allt.

  Fia - ja, det är ju ett sätt att göra det. Men det har ju vissa bieffekter ;)

  SvaraRadera
 8. Anna - nej, barnmorskan anmärkte på det, men eftersom bebisen växte som den skulle så var det ingen fara.

  SvaraRadera