fredag 17 juni 2011

På allas läppar ...

Det talas om dem, de bloggas om dem och vissa ambitiösa personer bakar sina egna. Jag talar om macaroner. Innebakverket nummer ett. Jag ville så klart också testa (att äta, inte baka). Dessa är i smakerna citron, jordgubb och pistage. De är vackrare än de är goda.

7 kommentarer:

 1. Jag håller med. För sött/smörigt för mig.

  SvaraRadera
 2. Ja, verkligen jättesött! Och lite syntetisk smak, men det var kanske bara den här varianten.

  SvaraRadera
 3. Visst är det lite så? Jag vill så gärna tycka om dem, bland annat för att de är så fina att fotografera - din bild är otroligt lockande, men till och med en godisråtta som jag tycker att de är för söta.

  SvaraRadera
 4. Håller med om att det är svårt att hitta några som smakar bra. De finns men är inte lika vanliga som de torra och/eller syntetiska.

  Jag tror dock en ny trend är på gång.. :)

  SvaraRadera
 5. Jag testade att baka de en gång. Misslyckades totalt. De blev inte så höga och fina. Men smaken var det inget fel på.
  Jag fyllde mina med vit chokladtryffel smaksatt med lime. Måste testa att baka de igen men behöver nog 5-6 timmars sammanhängande sömn först. :)

  SvaraRadera
 6. Jag håller nog också med. De är liksom sådär dekorationsvackra och så blir man lite besviken när man äter dem. En fördel med dem är att det är en väldigt bra storlek på dem. Något lite till kaffet istället för gigantisk american cookie uppskattas.

  SvaraRadera
 7. Katarina - de gör sig väldigt bra på bild!

  Anna - jag kanske får testa någon gång till då. Eller haka på den nya trenden.

  Amy - din fyllning låter ursmarrig.

  Bloggbohemen - dekorationsvackra var en bra beskrivning :)

  SvaraRadera