onsdag 16 mars 2011

En sista koll?

Jag trodde faktiskt inte att jag skulle hinna gå på det inbokade MVC-besöket idag. Jag har varit så säker på att den här bebisen skulle komma minst en vecka tidigare än det datum vi fått. Lilla T kom en vecka tidigt, så det verkade troligt att nummer två också skulle komma tidigare. Dessutom fick vi den 15 mars som första datum vid inskrivningen, men blev framflyttade vid ultraljudet. De tidigare datumet stämde lite bättre med när vi tänkte att bebisen blev till ;)

Men det finns ju inget som är säkert med de där datumen, så det är bara att vänta tills bebisen bestämmer sig för att komma ut.

Allt verkade bara bra i alla fall, men bebisen är inte helt fixerad än (fortfarande "ruckbar") och alla värden såg fina ut.

Nu fick jag en ny tid om två veckor, men den hoppas jag att jag inte ska behöva.

3 kommentarer:

 1. Hur som helst är det inte långt kvar nu. Spännande!

  som jag har förstått det är det inte nödvändigt att barnet är helt fixerat. En barnmorska sa till mig att det var något man fått för sig förr i tiden men att det inte var så noga nu :)

  SvaraRadera
 2. Hörde idag från en kompis att i Grekland får man inte gå mer än en dag över tiden. Eller inte ens det för på den dagen sätter de i gång en. Dumt med tanke på att detta med BF inte är exakt vetenskap som sagt.

  SvaraRadera
 3. Evasleva - bebisen ligger ju med huvudet nedåt sedan massor av veckor, så det vore väl höjden av otur om den bestämde sig för att vända på sig nu!

  Anna - ja, det låter ju lite konstigt att de är så noga med datumet.

  SvaraRadera