tisdag 29 mars 2011

Tack!

Varmt tack för alla grattishälsningar och lyckönskningar i samband med att vår son föddes! Jag blir glad och varm av alla fina hälsningar. Vi mår bra hela familjen.

Bebisen tog ju som ni vet lite längre tid på sig än väntat, men när han väl bestämde sig för att komma ut gick det rasande snabbt! Men jag berättar mer om det sedan när vi är hemma igen.

Just nu ligger lillkillen och jag på perinatalavdelningen över natten (första natten var vi på patienthotellet). Vi mår som sagt bra, men den lille har gulsot och vi är här på "solsemester". Han får ligga på en slags solbädd när han inte ammar och det ska förhoppningsvis bryta ner gulsoten så att han mår fint igen (det verkar han iofs göra ändå). Han ligger i en slags grönåkpåse och nu på kvällen ser han ut som en liten lysande kålmask här bredvid mig.


Update: bild på kålmaskenJag borde verkligen sova, men det är svårt. Familjen fick inte vara kvar över natten, men lilla T har varit här och träffat lillebror. Hon var mycket stolt!


Men när de gick blev det ensamt. Även om vi är väl omhändertagna. Jag ligger här och lyssnar på okända ljud, bebisar i grannrummen som gråter och lillkillens alla små ljud. Tur att jag har min smarta telefon, så att jag har lite kontakt med omvärlden;)


Men nu ska jag försöka få lite sömn innan det är matningsdags igen.

6 kommentarer:

 1. Å skickar varma tankar till dig! Minns hur det var. Vår lilla tjej var ju på NICU (neo) i 2 veckor och jag låg kvar på sjukhuset 4 dagar p g a kejsarsnitt. Det var ensamma nätter....

  SvaraRadera
 2. :-)
  Roligt att höra från er, dig och lillkusinen!

  SvaraRadera
 3. Tur telefonen finns! Skönt att höra att allt är bra, förutom gulsoten då men de går ju över. Låter kul med kålmåsk, det kanske vi kan få se en (anonymiserad) bild på!

  SvaraRadera
 4. Tack för uppmuntrande tillrop. Jag ska se om jag kan få till en kålmaskbild ;)

  SvaraRadera