söndag 20 mars 2011

Tidningsfrossa

Jag älskar tidningar och hoppar ofta på prenumerationer och köper lösnummer av olika slags tidningar.

Nu har jag dessutom turen att få tidningar i min kalender.
Där har det (bland mer godis och ännu fler blomstercheckar) gömt sig både tidningen Vi läser, en korsordstidning, en tidning om blomsterarrangemang, serietidningen Nemi och Vi föräldrar.

Just nu läser jag gärna Mama eller Your Life och jag är lite svag för inredningstidningar. Jag har precis nappat på en prenumeration av Family Living. I födelsedagspresent fick jag en prenumeration på Språktidningen och den är riktigt bra och räcker dessutom länge. En annan favorit är magasinet Filter.

Vad har du för favorittidning?

5 kommentarer:

 1. Nej, faktiskt inte. Jag läser hellre skönlitteratur. Medlemstidningar jag läser är den från Djurskyddet, men det kan dröja lite innan det blir gjort. Försöker mig också på att läsa Hem & Hyra men tröttnar oftast. Facktidningar likaså. Kollar dock gärna igenom Buffé för att se om det finns några recept som jag är sugen på att prova.

  SvaraRadera
 2. Jag har prenumererat på massor av tidningar (ViLäser, Misttänkt, Amelia, HärligaHund, Allt om Historia) men jag märker att de flesta åker till återvinningen utan att ha blivit utlästa. Så nu har jag sagt upp alla utom ViLäser....den kommer så sällan så den blir säkert utläst. =)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också Mama och Family living. Bland renodlade inredningstidningar tycker jag bäst om Elle interiör och Hus & hem. Och Femina är bra också. Jag är en tidningsjunkie :-).

  SvaraRadera
 4. Sara - om jag måste välja,så går ju böcker först, men det är skönt och lite lyxigt att koppla av med ett glassigt magasin ibland. Dessutom blir jag tyvärr lätt åksjuk på bussar och tåg (trist när man pendlar) när jag sitter med nästan i en bok, men kan ofta bläddra i en tidning i alla fall.

  Amy - då är det kanske bättre att köpa lösnummer när du blir tidningsssugen.

  Pyrets mamma - :-)

  SvaraRadera
 5. Just nu läser jag mest Mama och Vi föräldrar samt Elle interiör (inte särskilt bra) och Vanity Fair. Jag tycker det är svårt att hitta bra damtidningar. Jag vill ha en som är som killarnas King.

  SvaraRadera