onsdag 30 mars 2011

Permission

Idag har jag och lillkillen fått permission och jag sitter just nu hemma i min egen soffa. Så skönt! Värdena har stabiliserats och nu testar vi eftermiddag/kväll/natt utan solbädden, men ska tillbaka imorgon bitti för ny provtagning. Eller vid minsta tecken på försämring (i form av aptitlöshet och/eller slöhet). Det är väldigt skönt att bo nära sjukhuset - vi kan ta oss dit jättesnabbt. Den stolta storasystern fick följa med och hämta. Hon stog på ståplattan och sjöng för lillebror hela promenaden hem. Vi har precis firat med glass och bär. Lillkillen äter för kung och fosterland (mjölk alltså, inte glass), så det verkar inte precis vara aptitlöst här :)

6 kommentarer:

 1. Å så skönt! Hoppas han är färdigsolad!
  Har han börjat bajsa ordentligt? ofta går ju "gulsoten" bort väldigt snabbt så snart de får igång bajseriet. Kroppen gör sig ju av med just bilirubinet genom att man bajsar ut det. När E började bajsa gick det rätt snabbt att få bort gulstoen och då behövde hon ju inte sola mer.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Åh, så skönt att höra. Hoppas att det håller i sig så att ni får stanna hemma.

  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Skönt att få komma hem. Det är ju alltid skönare att vara hemma, och har ni dessutom nära till sjukhuset blir det ju en extra trygghet.

  Förstår att storasyster är stolt! :-) Lilla T är ju stora T nu!

  SvaraRadera
 4. Hoppas att ni får stanna hemma nu. Skönt att han äter ordentligt.
  Hur är det att ha två?

  SvaraRadera
 5. Gulligt att hon sjöng för lillebror :)

  SvaraRadera
 6. Vi fick ju komma hem, så det var super!

  Saltis - bajseriet har kommit igång och det tillsammans med hans goda aptit räknades på plus vid utskrivningen.

  Anna - kram!

  Malin - lilla T blev verkligen stor på en gång.

  Eva - ännu så länge har vi knappt fattat det. Men det märks ju redan att det blir en vuxen per barn. Förut kunde ju en av oss roa lilla T när den andra lagade mat osv. Det är ju också svårt när lilla T absolut vill att just jag och ingen annan ska hjälpa henne med något precis när jag sitter och ammar.

  Anna - visst var det sött!

  SvaraRadera