fredag 27 maj 2011

Släktdrag

Det är tydligt att lilla T brås på min sida av släkten. Hon skulle äta alla måltider i soffan framför TV:n om hon fick! Trötta mamman orkar inte argumentera på tredje vab-dagen ...

Som alla småbarnsföräldrar säkert vet, så är den där sista feberfria dagen den stora utmaningen - barnet är inte så sjukt längre utan vill gärna ha full underhållning, men är ju alltså inte redo för en hel dag på dagis. Men vi hoppas att denna lugna fredag och helgen ska göra susen och att hon mår fint på måndag.

4 kommentarer:

  1. Haha vår E också. Och hennes måltider skulle helst bestå av bara snacks! Med lite fiskpinnar och pasta instoppat här och där.... ;-)
    Hoppas sjuklingen snart är frisk. och du visst känner man igen det där med "sjuka barn" som ändå mest har myror i kroppen....! :-) Skönt att det är helg snart.

    SvaraRadera
  2. Hemma hos oss är det Peter som vill äta i soffan. Får se hur det blir med Isso :)

    SvaraRadera
  3. Jag vet hur jobbigt det kan vara att ha friska barn hemma från dagis när de har varit sjuka och inte får gå dit. I synnerhet som du nu har en liten till att ta hand om.

    Mirren har varit tvungen att ha friska storebror hemma hela tiden lillebror haft magsjuka - de får inte vara på dagis innan lillebror varit frisk i 48 timmar! Ännu jobbigare blir det väl till hösten när det förhoppningsvis finns en baby till i familjen...

    SvaraRadera
  4. Saltis - åh, det hade lilla T också gillat. Ja, det var skönt när helgen kom :)

    Anna - det är ganska spännande att de vilka små egenheter man överför till sitt barn ;)

    Musikanta - det är onekligen lite småjobbigt. Så roligt att det ska komma en liten Mirren-bebis. Grattis!

    SvaraRadera