torsdag 17 november 2011

En tur till Malmö

Idag tog lille N och jag en tur till Malmö. Först skulle vi titta på en nästan ny bebis hemma hos kollegan C. Det blev dock ett hastigt besök eftersom jag kom iväg sent och hade en annan tid att passa också. Det var dock mysigt att ses en liten stund och att få beundra fina lille W. En liten påse med lille N:s urvuxna kläder skickade vi också vidare.

Trots att det var lite kort om tid hann jag ändå in på min favorit-chocolateria. Det gäller att prioritera! Dessutom bör ju varje nybliven mamma få choklad i present, eller hur? Sedan kan det hända att råkade slinka med lite åt mig också ;)




Efter bebistitten skulle jag sammanstråla med kollegorna på min avdelning för en avtackningslunch. En kollega slutar i dagarna och jag ville så klart också vara med och säg hejdå. En trevlig lunch, trots anledningen och trots att jag inte hann med att äta efterrätt. Jag skulle ju hinna i tid och hämta lilla T på förskolan. Lille N somnade så fort bilen började rulla. Det tar på krafterna att underhålla "tanterna" på mammas jobb;)

Vi hade sedan tidigare en lekträff inplanerad på eftermiddagen, men lilla T:s kompis hade blivit sjuk. Istället spontaninbjöd jag en mamma i föräldragruppen som jag mötte på vägen. Hon har sina barn på en förskola precis bredvid vårt hus och eftersom vi båda är hemma med bebis håller vi samma tider och hejar ofta på varandra både på väg till och från respektive förskola. Jag är urdålig på spontaninbjudningar - ofta blir det ju väldigt trevligt! Nu passade det fint och vi hade alltså fem barn i varierande ålder här på eftermiddagen.

Tre grejer samma dag alltså. Så mycket har jag sällan inplanerat och kanske var det i alla fall en sak för mycket, trots att alla saker var trevliga. Bättre kanske att sprida på nöjena?

7 kommentarer:

  1. Jag tycker att du hann med massor under dagen. Trevligt initiativ också att bjuda in grannmamman. Både barn och mammor har säkert nytta och nöje av det i fortsättningen.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Eller så är det lika bra att klara av socialiserandet en och samma dag så kan man såsa runt i pyjamas hela dagen nästa dag? ;-)

    SvaraRadera
  3. Råkade? Jojo, visst... =)

    Du får gärna förmedla en kontakt. Det tackar jag inte Nej till!

    SvaraRadera
  4. Musikanta - jo, jag hann med massor, men det blev lite hektiskt. Kram!

    Katarina - bra poäng! :)

    Finelinan - jo, jag lovar! ;)
    Kontakt mejlad!

    SvaraRadera
  5. Jag köper faktiskt sällan choklad till mig själv när jag t ex går in på Ejes för presentchokladinköp. Känns som bättring behövs!

    SvaraRadera
  6. Alltså, jag är den som behöver bättra mig, inte du, du gör helt rätt! :)

    SvaraRadera