söndag 13 november 2011

Tredagars?

Lille N är fortfarande febrig. Jättefebrig! Han vaknade framåt kvällen igår med en temp på 40,6. Av med alla kläder, tvätta med svalt vatten, mer Alvedon och sedan vagga och trösta. Febern gick ner till mindre läskiga 38,5. Vid tolvtiden fick han i sig nästan en hel flaska välling och sov relativt lugnt i några timmar efter det, med bara några "nappistoppningar".
Vid halvfemtiden vaknade han och då försökte jag med välling igen utan större framgång, trots att febern verkade ha gett med sig. Sådan tur hade vi dock inte. Strax innan sju var vi uppe igen och då var febern tillbaka. Den har pendlat mellan 38-40 idag.
Håll nu tummarna för att detta var den sista dagen på en 3-dagarsfeber.

Det har verkligen inte blivit något roligt bloggat den här helgen. Hoppas på att återkomma med något annat än feberkurvor snart.
Over and out!

2 kommentarer:

  1. Stackaren, det är obehagligt när de får så hög feber. Hoppas att det blir bättre snart.

    SvaraRadera
  2. Ja, allt över 40 känns lite läskigt. Vi fick en tid på vårdcentralen nu på förmiddagen. Hon tyckte vi skulle avvakta ett dygn till, men har febern inte släppt då har vi ett recept på penicillin som ligger och väntar på apoteket. Men det verkar redan lite bättre. Peppar, peppar ...

    SvaraRadera