onsdag 2 februari 2011

Apropå absolut ingenting

Eller apropå Leila bakar kanske.

Min mammas schwarzwaldtårta kanske inte ser riktligt lika dramatisk ut som Leilas, men den står sig bra tycker jag.

Dessutom förstör inte mamma sin genom att smaksätta med apelsin ;)

4 kommentarer:

  1. Nej, jag förstod inte riktigt det där. VARFÖR smaksätta med apelsin!? Det blir ju vidrigt...

    Ett: jag gillar inte apelsinsmaksättningar i vare sig choklad, grädde eller annat.

    TvÅ: jag dricker inte sprit, och uppskattar INTE smaken av den i annat heller. Blä!

    Jag slår vad om att din mammas är mycket godare!

    SvaraRadera
  2. Den skulle min man älska! och jag med för den delen!!! :) Jättefin!

    SvaraRadera
  3. Ja, det är ju helt galet att förstöra saker (speciellt choklad) genom att smaksätta med apelsin! ;)

    SvaraRadera
  4. Jag håller med ang kombinationen chokad och apelsin!

    SvaraRadera