tisdag 22 februari 2011

Form

Maken försökte säga något smickrande om min tämligen runda figur.

Men det är svårt, för hur väl det än var menat, så lät det som att jag antingen såg ut så här.



Eller så här.











(bilder "snolånade" från nätet)

10 kommentarer:

  1. Men vad är det för fel på Barbamamma?? Blommor i håret har hon ju också! Inte fel det heller. :-)
    Jag tror du är jättefin!
    Kram!!

    SvaraRadera
  2. (Undrar om jag kommenterat hos dig innan... Tror inte det. Har hittat hit via Fröken Anki, Saltistjejen och Malins blog.)

    Haha! Jag hade varit glad för Barbamamma! :-) Min försöker inte ens va snäll... Själv är jag nu i v.33 och är inte speciellt stor jmf med andra. Men det ser inte riktgt sambon, som bara har mitt vanliga jag att jämföra med... Jag har börjat på vattengympa för gravida, eller som han kallar det "valrossgympa". Jag har oxå fått veta exakt när jag blev "lika djup som bred", samt att magen oftast har tilltalsnamnet "kaggen". Så var du nöjd med Barbamamma. ;-) Dock är han väldigt mån om att både jag och magen mår bra hela tiden. Så omtänksam är han, även om ögat är ovant. :-)

    SvaraRadera
  3. Båda figurerna är ju väldigt omtyckta och beundrade. Den undre fruktbarhetsgudinnan visar ju bara vilket skönhetsideal som rådde under forntiden. Folk då hade nog inte tyckt att våra anorektiska modeller var mycket att ha...

    Sen finns det ju också massor av män (och även kvinnor)som tycker att gravida kvinnor är det vackraste som finns!

    SvaraRadera
  4. Och jag tycker att du är jättefin :-).

    SvaraRadera
  5. Tack, snälla ni!
    Ja, när man tänker på det kunde man väl jämföras med värre saker och jag uppskattar ju egentligen ett kurvigt ideal. Men när man känner sig så klumpig och stor som jag gör just nu är det inte så lätt att ta tills sig den välmenade kommentaren.

    SvaraRadera
  6. :) Tror inte att män är så bra på det där...När David skulle säga att han tyckte att jag blivit fast och stark efter all träning så sa han att jag blivit biffig...INTE kul! Tror att du är jätte fin, även om du känner dej klumpig! Kram

    SvaraRadera
  7. Sambon har inte sagt ngt men arbetskamraterna retas för fullt. Vissa härmar hur jag går (läs vaggar hehe) och vissa hälsar på morgonen med: hej tjockis!
    Men men det får man väl tåla. ;-)

    SvaraRadera
  8. Åsa - nej, det kanske är så. Men de menar väl :)

    Amy - jo, men är det inte konstigt att det kan vara sååå roligt att säga "tjockis" till någon som är gravid? En del gör det varje gång man går förbi.

    SvaraRadera
  9. Det var inte Barbapappa i alla fall ;)

    SvaraRadera
  10. Ha, ha - nej det ska jag kanske vara tacksam över ;)

    SvaraRadera