lördag 23 juli 2011

Det är en regning sommar vi har ...

Men, hallå - idag skulle ju vädret vara bättre! Vi hade hoppats på att åka på någon slags utflykt utomhus. Det vågade vi oss inte på när vädret var så ostadigt. Istället tittade vi bara lite på Lund. Lite affärer ocn några fontäner (det var mest lilla T som gillade det) och sedan hamnade vi på Lunds konsthall. Där visade de en utställning med verk av Poul Gernes. Hans konst var väl inte så kul, men han hade formgett några snygga pallar.



I pysselhörnan kunde barn själva göra konstverk inspirerade av Gernes och hänga upp dem i utställningen. Lilla T hängde först upp sina också, men ångrade dig och ville ta med konstverken hem.



Sedan gick lilla T med sin pappa på allsång på Kulturen. Syrran och jag tog med oss lille N och fortsatte med lite shopping och en fika. Vid det laget hade det börjat regna ganska mycket, så det blev en rask promenad hem. Pysselverkstaden fortsatte här hemma. Lilla T och hennes proffspysslande moster knåpade vid köksbordet och jag lagade mat. Sämre kan man ha det en regning dag.

2 kommentarer: