onsdag 10 november 2010

Halvtid!

Jösses, vad tiden går fort. Nu är det redan halvtid! Mars närmar sig med stormsteg. När jag väntade lilla T hade vi totalkoll på varenda dag av graviditeten, men nu har vi nästan ingen koll. Det kan ju hänga ihop med en viss livlig 2-åring vi har hemma nu :)

På begäran kommer här ett par magbilder dagen till ära. En sak som verkligen är sann med barn två är att magen "poppar ut" mycket tidigare.

(lite suddiga bilder tagna med mobilkameran)

5 kommentarer:

  1. Kul o få se din mage också!

    Har förstått att det är så, så det ska bli intressant att ta jämförande bilder vid nästa graviditet. Nu säger alla till mig "du är så liten!" men hos barnmorskan ligger jag alltid prick på medel på kurvan :) Men jag har verkligen poppat ut på sistone så det ska bli kul att se var jag ligger vid nästa besök på måndag!

    Jag skriver lite graviddagbok nu men jag undrar just om jag kommer orka/hinna med det nästa gång.. :)

    SvaraRadera
  2. Tjusig mage. Och byxorna sitter perfekt!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken fin mage! Och jo jag har hört att vissa inte velat berätta om sin andra (eller tredje...) graviditet på jobbet men varit tvungna mer eller mindre för att magen visat sig såååå tidigt! ;-)
    verkar även väldigt vanligt att man har "noll koll" på tiden jmfrt med den första graviditeten.... Lite annat runt omkring som tar ens tid och ippmärksamhet gissar jag...?! ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vad fin! :)
    Själv har jag ingen speciellt synlig mage än, iofs hade jag ju en kula på magen sen innan (som jag försökte bli av med med GI, pyttsan!) så det kan ju vara det som gör det....

    SvaraRadera