tisdag 16 november 2010

I kläm

Är det inte det ena så är det något annat!

Efter incidenten med tanden igår behövde vi inte fler olyckor, men i kväll lyckades lilla T klämma handen i en byrå. Det låter kanske inte så farligt - och det var det inte heller den här gången - men det som var olustigt i det här fallet var att hon nästan fick byrån över sig. Vi har en ganska låg men lång byrå i vårt sovrum (en Malm från IKEA - kan skymtas här). Lilla T drog ut alla lådor och då blev den så framtung att den vickade. Som tur var stog maken precis där och kunde ta emot, men lilltjejens ena hand kom alltså i kläm. En så låg möbel har vi ju inte tänkt på att vi skulle behöva förankra i väggen (de höga möblerna har vi tänkt på, men inte lyckats göra slag i saken att fästa).

Handen var dock inte illa däran och det fungerade snart att både vifta med fingrarna och klappa händerna. Men snart tror jag att jag lindar in hela barnet i skumgummi för att skydda henne ;)

4 kommentarer:

  1. Men Lilla T då ... Skönt att det gick bra i varje fall.

    Jag börjar listan i morgon. Men det är bara att börja när du är redo. Skulle vara kul om du hänger med. Kanske vi kan lära känna varandra ä n n u bättre!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Oj då, men tur att det gick bra ändå! Vi har exakt en sådan byrå, ska komma ihåg att även en sådan kanske behöver förankras så småningom!

    SvaraRadera
  3. OJ vi har också exakt två sådana byråer och de har vi inte fäst i väggen. Hm....
    Bra att det gick rba för T iallafall. Hoppas hon inte känner av tanden så myckt nu heller. Har ni fått ngn tandläkartid?

    SvaraRadera
  4. Vilken vilding! Tur att det gick bra!
    Lilla L fastnade en gång med knapparna i pyjamasen i en byrå. Vi hittade henne som hängandes under byrån utan att komma loss. Det är svårt att förkara men jag kan förstå att ni inte hade förutspått att byrån kunde vara en fara på det där viset. Läskigt att den kunde välta.

    SvaraRadera