tisdag 9 november 2010

Lyckad badutflykt

Lilla T är inte precis någon badflicka. Numera är badkaret skoj (så länge man inte ska tvätta håret) och hon vill gärna visa att hon "simmar". Duschen börjar också bli lite kul.

Men babysimmet var aldrig någon höjdare och ett besök på ett badhus när hon var lite äldre blev nästan en katastrof. Plaskpool är OK och stranden spännande så länge man unviker vattnet. "Jag behövej inte bada", sa hon till mormor och morfar i somras när de försökte locka henne i badsjön vid husvagnen.

Men vi har läst "Emilia i simhallen" mycket på sistone och baddräkten som vi har fått i en lånepåse från kusin S är mycket intressant, så när vi har nämnt att vi också kan åka till en simhall har hon varit med på noterna.

Sagt och gjort, så tog vi oss till Pilängsbadet där de har en bra barnpool som är lite extra uppvärmd. Och det blev succé! Hon är ingen oförsiktig badare, men hon ville ligga i länge - hade knappt tid att fika och tyckte nog att vi åkte hem lite tidigt (men de stängde ju).

Så den utflykten gör vi nog om flera gånger.

3 kommentarer:

  1. Vad roligt! Hoppas att hon fortsätter tycka att det kul :)

    SvaraRadera
  2. Kul!!!!
    :-)
    Lilla E är inte överförtjust i att bada om man måste bli blöt i håret eller i ansiktet. Pool går bra om det är barnpool där man kan plaska runt. Stranden bra om man får gräva i sanden men slipper vågorna. Badkaret går bra så länge hårtvätt ej måste göras....
    Men hon älskar att elka i och med vatten. :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hurra!
    Tänk vad lite lånekläder kan göra nytta :-)

    SvaraRadera