måndag 29 augusti 2011

En resefundering till

Nu när resefunderingarna kring turen upp till mina föräldrar löste sig till på ett bra sätt funderar jag på nästa grej.

Efter årsskiftet är tanken att maken och jag ska lösa av varandra som föräldralediga. Vi leker lite med tanken att passa på att resa någonstans hela familjen i "skarven".
Gärna någonstans lite varmt (men inte för varmt).
Gärna någonstans som inte ligger för många flygtimmar bort.
Gärna "all inclusive" ;)

Det lutar att någon Kanarieö. Vi har inte så bra erfarenhet av Nordafrika (men det är kanske elakt att döma ut flera länder efter bara en upplevelse) och jag tycker det är för långt till t.ex. Thailand för lite sol och bad.

Men är det badväder på Kanarieöarna i januari? Någon som vet?
Är det någon som varit på något bra ställe/hotell?

6 kommentarer:

  1. Vi var på Fuerteventura i mars månad för ett par år sedan och gillade det. Det var badväder då men osäker på januari? Eller havet var bara 14 grader men det fanns ju pool. Vi bodde på Solresors All inclusive, detta hotell http://www.solresor.se/resa-till/tema/all-inclusive/fuerteventura/barcelo-jandia-playa/

    SvaraRadera
  2. Det känns OK om det inte går att bada i havet. Ska kolla in ditt tips.

    SvaraRadera
  3. Vi har varot på både Teneriffa och Gran canaria och haft det trevligt. Men vi har inte varit där i januari. vet inte hur vädret är då.

    SvaraRadera
  4. Vi hade också lite planer på just Kanarieöarna, runt nyår. Hittade ett hotell med all inclusive, uppvärmda pooler samt en liten babypool med tillhörande solskydd över. Nu blir det inte att vi åker i nyår men annars hade jag tagit det. http://www.ving.se/kanarieoarna/arguineguin/sunwing-resort-spa-arguineguin
    Suck - hade sååå gärna velat åka dit. Kanske senare ist...

    SvaraRadera