söndag 21 augusti 2011

Kalasfint?

På badhuset som vi besöker ganska ofta kan man boka badkalas. Jag har full förståelse för att man vill leja ut barnkalas för att man inte kan/vill/orkar ha 15 vilda åttaåringar hemma. Badkalas är ju strålande. In med ungarna i bassängen, låt dem bada en timme, mata dem sedan med varmkorv och glass (som någon annan har fixat) och sedan bada en timme till. Klart - slut!

Jag är också helt för enkelhet, men förväntar man sig inte en något mer inspirerad kalasdukning om man hyr in sig på ett ställe? Eller jag för höga krav?

Dukningen kompletterades senare men en flaska senap och en flaska ketchup.

6 kommentarer:

 1. Tack för tipset om Kummingården! Det ska vi definitivt testa! Har ni varit och ridit där?

  Och nej, du har itne för höga krav. Jag hade också förväntat mig en något trevligare och mindre gatuköksaktig, dukning om jag hyrde in mig på kalas någonstans.

  SvaraRadera
 2. Vi har inte testat Kummingården än, men har vänner som varit där och de var jättenöjda.

  Ang. kalasdukning - det behövs ju inte mycket för att höja nivån. En duk på det slitna bordet och några färgglada servetter hade gjort stor skillnad.

  SvaraRadera
 3. Tycker också det ser lite tomt ut. Fast de kanske är rädda att saker ska hamna i bassängen och lägger därför bara fram det nödvändiga.

  SvaraRadera
 4. Men de kunde ju kanske ha en plastduk? En blomma? några ballonger? Ser verkligen trist ut!

  Hoppas att ni mår bättre nu!

  SvaraRadera
 5. Inte ens en kul servett vad jag kan se. Och en rolig plastduk som Evasleva föreslog kunde man ju ha också. Och var är sugrören och ballongerna - det gör ju ingenting om de blir våta...
  Det var dåligt tycker jag också!
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 6. Amy - så sa min förnuftige make också och att en pappersduk bara blev blöt och ful på en gång. Men jag tänkte precis som Evasleva att en färgglad plastduk borde fungera bra.
  Musikanta - jag hänger med dåligt, kanske är ballonger och sugrör helt ute på kalas för barn i den åldern. Men jag hoppas att det inte är det! Kram!

  SvaraRadera