onsdag 31 augusti 2011

Nära ögat

Det trista vädret har gjort att jag och lille N har hängt mycket inomhus, men nu har jag nog varit hemma för mycket. Eller i alla fall tittat på dag-TV för mycket, för jag var mycket nära att beställa något från TV-shop alldeles nyss. Skärpning!

7 kommentarer:

 1. Oj, då är det illa ställt! :) Men jag känner verkligen att man måste ut minst en gång om dagen även om det bara är en sväng till Konsum. Även om man har massor att göra hemma.

  SvaraRadera
 2. Det beror förstås lite på exakt vad man får för sig att beställa. Men det är definitivt en varningssignal när man börjar vilja handla från TV-shop.

  SvaraRadera
 3. Anna - ja, jag håller med. Jag kommer åtminstone fram och tillbaka till lilla T:s förskola varje dag, men jag borde kanske försöka ta mig ut lite mer ;)

  Katarina - i det här fallet var det en slags BH som verkade otroligt tilltalande istället för alla skavande amnings-BH:ar. Men jag sansade mig i sista stund ;)

  SvaraRadera
 4. Om inte annat är det väl bra för lille N att komma ut och titta på träden och barn och hundar med tillhörande ägare - de enda som är ute och promenerar mitt på dagen. Förutom en och annan pensionär med stavar förstås :-)!

  SvaraRadera
 5. Jo, men det fungerar lite dåligt när det hällregnar. Han ser inte mycket när han ligger nerbäddad med regnskydd över vagnen. Men jag håller tummarna för en fin höst.

  SvaraRadera
 6. Ojoj... här var det illa ställt! Ta en runda med bussen till ett mysigt café när det regnar som mest! Mycket bättre än tv-shop!

  SvaraRadera
 7. Ibland hamnar man ju bara i soffan och kommer inte längre.

  SvaraRadera