måndag 1 augusti 2011

1 augusti

Så har juli redan runnit iväg och vi går in i augusti. Med fint väder verkar det som :)
Maken har semester två veckor till, så jag tycker att de som glunkar om sensommar, skolstart och höstmode kan lägga ner det och låta det vara sommar ett tag till!

4 kommentarer:

  1. Håller med dig! Visst känns det trist att mitt sommarlov snart är över, men samtidigt är det något förtrollande med augusti. Gilla augusti helt enkelt! :) (Och det där med höstmode är för det mesta bara till det bättre tycker jag.)

    SvaraRadera
  2. Håller med! Varför pratar folk som den är slut! Det är fortfarande jättefint väder och Peter har tre veckor semester till!

    SvaraRadera
  3. Jag håller också med!
    jag börjar visserligen jobba nästa vecka och det är inskolning för lilla L men det pratar vi knappt om för vi njuter så mycket av sol och bad och utflykter just nu :)

    Visst är det lilla L i bärstolen. Hon trivdes oväntat bra där. Ibland sparkade hon av sig stövlarna för att hon tyckte det var kul men oftast för det problemfritt :)

    SvaraRadera
  4. bloggbohemen - jag gillar också augusti, men för mig är det verkligen en sommarmånad så jag blir lite sur när det pratas om att sommaren är slut så fort juli är det. Håller iogs med dig om höstmodet, men är inte redo för stickat ännu ;)

    Anna - eller hur!

    Evasleva - härligt! Hoppas indkoningen går toppen när det väl är dags. Er vandring såg verkligen härlig ut.

    SvaraRadera