måndag 22 augusti 2011

Somrig söndag

Igår var det ju bara så härligt väder! Vi rullade iväg hela vårt ekipage till Botan och parkerade oss på en filt. Där firades Insektens dag, men det behövde man ju inte bry sig om ;)

Bäst som vi satt där och mumsade vår pastasallad i plastbyttor från Pressbyrån kom en amerikansk journalist och ville fotografera den picknickande familjen för ett reportage om turist-Lund. Så om ni skulle råka se en sådan bild i en amerikansk tidning som ges ut i Tyskland, så är det vi.

Mycket mer rafflande än så blev det inte den här dagen. Vi turades om att göra små upptäcktsfärder i parken med lilla T, vi läste på filten och fikade lite innan vi rullade hem igen för att laga mat.

Kvällen var också fin, så lilla T och hennes pappa tog en liten cykeltur innan läggning och jag gick en promenad med lille N i vagnen. Det var inte utan att det kändes lite vemodigt. Det är ju troligt att det var den sista sommarsöndagen för i år. Till och med jag får väl acceptera att det snart är september och då är det ju officiellt höst. Med det inte sagt att det inte blir fina soliga dagar i höst, men då är det ändå lite annorlunda.

2 kommentarer: